Chișinău, Bulevardul Dacia 26а

Luni-Vineri: 11:00 - 20:00
Sâmbătă-Duminica: 11:00 - 19:00

061110015 Conecteaza-te cu noi: Чат в telegram с консультантом Чат в viber с консультантом Чат в whatsapp с консультантом
Solicitați un apel Noi suntem pe:
Sosiri noi Vezi toate
Reduceri Vezi toate
Jocuri de top Vezi toate

Igromania este un prieten și un ghid către lumea jocurilor de societate

Bun venit, dragi prieteni, pe un site foarte interesant! Vrem să mulțumim fiecărui locuitor din orașele mari și colțurile îndepărtate ale Moldovei cu o direcție interesantă în viața fiecăruia.

„Igromania” în cazul nostru nu este o boală sau o abatere, ci o cultură, imagine și stil real pentru oamenii moderni, tineri și bătrâni. Și am urmat un curs încrezător către dezvoltarea direcției de jocuri de societate pentru țara noastră. Da, cărțile, șahul, damele și dominoul, familiare din copilărie, sunt prezente în casa tuturor. Știați că în multe țări occidentale și europene, jocurile de societate nu sunt doar distracție pentru o seară sau o întâlnire cu prietenii? Este de fapt o industrie în creștere! În fiecare an, comunitatea de jocuri de societate se bucură de sute de jocuri noi de diferite tipuri și genuri, le discută în publicul online și împărtășește experiențe și impresii despre jocuri la convenții și întâlniri speciale. Numărul de fani al jocurilor de societate crește pe zi ce trece, iar astăzi aveți o oportunitate excelentă de a deveni unul dintre ei.

Anterior, era foarte dificil să găsești un joc de societate decent într-un oraș sau țară; trebuia să cerși rudele și prietenii pentru aproape toți banii din lume pentru a aduce cutia prețuită de departe, așteptând săptămâni întregi. În zilele noastre, sunt suficiente câteva clicuri, un apel sau un mesaj într-un messenger convenabil, astfel încât într-una sau două zile să vă puteți bucura deja că ați câștigat un nou joc.

În acest moment, consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți jocul potrivit în funcție de dorințele și preferințele dvs., de ocazie și companie, de vârstă și ocupație, de complexitate și de segmentul de preț. Ridicarea direct de la depozit este disponibilă pentru rezidenții și oaspeții din Chișinău. De asemenea, livrarea comodă și rapidă a jocurilor selectate în Chișinău, Bălți, Tiraspol și oriunde în Moldova.

Aveți grijă să organizați odihna și petrecerea a timpului liber interesant, iar „Igromania” vă va ajuta cu plăcere. În plus, jocurile de societate dezvoltă abilitățile sociale necesare, au un efect pozitiv asupra memoriei, atenției, logicii și erudiției. Acesta este cel mai bun antrenament pentru inteligență și activitatea creierului în general. Împreună cu un joc frumos și strălicitor, copiii tăi vor primi cu siguranță mari beneficii, oamenii necunoscuti se vor putea apropia, iar o echipă consacrata va putea stabili comunicarea și clima interna al companiei.

Noi deja am testat și confirmat semnificația fiecărui joc de societate din propria noastră experiență. Alăturaţi-ne! Ești pe drumul cel bun.

×
Noi suntem pe: harta site-ului
© Igromania, 2024.
Toate drepturile rezervate