Chem Team: învățarea chimiei!
Mama spune mereu că brânza de vaci este sănătoasă deoarece conține calciu pentru dinți și oase. Tata, luând o pauză de la jocul Minecraft, te trimite afară să-ți sature corpul cu oxigen. Bunica vine în vizită cu un coș cu mere aromate pentru că acestea conțin fier. Te întrebi cum a reușit să pună bucățile de fier în mere și de ce este necesar?
Încă din copilărie, auziți despre diferite elemente chimice: calciu, magneziu, oxigen, hidrogen, fosfor, fier, potasiu, sodiu, fluor, iod, clor și mercur. Unele sunt utile, altele sunt dăunătoare... Cum să le distingem, unde să le întâlnim și ce să faci cu ele?
Să facem cunoștință cu aceste cuvinte misterioase și să aflăm cine sau ce se ascunde în spatele lor. Un joc de societate interesant - Chem Team - ne va ajuta în acest sens.
Chem Team: pune elementele la rând!
Chem Team este un joc captivant de la Gang of Smarties , care îi va ajuta pe copii să învețe elementele de bază ale Tabelului periodic al elementelor chimice al lui Mendeleev în timp ce se joacă într-un mod distractiv și educativ.
Fiecare element din acest joc este un erou unic cu superputeri și propriul său caracter. Sunt luminoase și drăguțe, făcându-le ușor de reținut. Datorită ilustrațiilor colorate, copiii pot asocia fiecare element chimic cu o anumită imagine, mai degrabă decât cu un concept abstract.
Jocul folosește 94 de elemente chimice care apar în natură, de la Hidrogen la Plutoniu. Fiecare element are un card separat cu caracteristici cheie: nume, simbol, număr atomic, masă atomică relativă și număr de perioadă.
Pentru jucătorii mai tineri există opțiunea „Five in a Row”, în care trebuie să faci un rând de cinci elemente chimice consecutive. Jucătorii primesc 8 cărți și 5 jetoane de electroni. Jetoanele de perioadă ajută la determinarea numerelor de elemente permise într-un anumit rând. Pe parcursul unei ture, puteți juca una sau mai multe cărți, dar numai într-o singură perioadă. Jucătorul care completează rândul ia toate cărțile drept recompensă. Dacă un jucător nu are o carte potrivită, el plătește o penalizare cu electroni și ratează o tură sau schimbă până la 4 cărți. Jocul continuă până când toate cărțile au fost jucate, iar câștigătorul este jucătorul cu cele mai multe puncte.
Copiii mai mari pot juca opțiunea „Combo!”, unde trebuie să colecteze cele mai profitabile combinații din cărți. Jucătorii primesc 9 jetoane de electroni, iar jetoanele de perioadă sunt așezate vertical pe masă. Jocul constă din trei runde, în fiecare dintre ele jucătorii își evaluează șansele de a participa la extragere. În prima etapă, jucătorii primesc 3 cărți în mâinile lor, iar în următoarele două runde, 3 cărți sunt așezate pe masă. Pentru a continua jocul, trebuie să plasați un jeton de electroni. Dacă un jucător refuză să joace, își aruncă cărțile și primește un electron de penalizare. Dacă mai mult de un jucător rămâne în joc, ei își dezvăluie cărțile și își anunță combinațiile. În funcție de plasarea cărților, jucătorii primesc puncte. Jucătorul cu cea mai valoroasă combinație primește toți electronii de la masă. Câștigătorul este jucătorul cu cei mai mulți electroni. De asemenea, puteți complica jocul adunând combinații pe verticală într-un grup de elemente.
Chem Team: descifrează chimia!
Jocul de societate Chem Team este o modalitate simplă și distractivă de a vă îmbunătăți percepția vizuală asupra elementelor chimice. Îi vor interesa pe copii și îi vor scufunda în elementele de bază ale chimiei. Jocul are și un glosar care explică caracteristicile fiecărui element în cuvinte simple.
Vă recomandăm să achiziționați jocul de societate Chem Team pentru oricine este interesat de jocuri educaționale care le lărgesc orizonturile și îi ajută pe copii să cunoască chimia.
Nu uitați să continuați să predați subiecte și abilități utile cu alte jocuri educaționale de masă, cum ar fi Krugozornik (mare) și Progers .
A învăța lucruri noi este întotdeauna distractiv și interesant!